ČESTITKE PREDSJEDNIKA

Ivo Josipović čestitao vaterpolistima: 'Pokazali ste najveće sportsko umijeće i momčadsko zajedništvo'

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 12.08.2012. u 18:49

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji u povodu osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu.

- Dijeleći ponos i oduševljenje sa svim hrvatskim građanima, srdačno vam čestitam na osvajanju zlatne medalje u vaterpolu na Olimpijskim igrama u Londonu. Ovim ste postignućem pridodali najsjajniji uspjeh dosadašnjim vrhunskim rezultatima, pokazavši najveće sportsko umijeće i momčadsko zajedništvo, ističe se u Josipovićevoj čestitci.

- U nizu izvrsnih utakmica u korektnoj, sportskoj borbi visoko ste nadmašili sve suparnike, pruživši cijelom svijetu prigodu da uživa u izvrsnom vaterpolu. Hvala vam na ovom izuzetnom doprinosu afirmaciji hrvatskog sporta i naše domovine, dodaje se.

Bandić čestitao 'zlatnim' vaterpolistima

U povodu osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji.

"Uistinu smo uživali prateći nastupe koji su nas, vaše vjerne navijače, iz utakmice u utakmicu sve više ispunjavali srećom i ponosom. Čestitam vam na vrhunskoj igri, srčanosti i osvajanju najsjajnijeg olimpijskog odličja. Ponovo ste pokazali da ste najbolji i još jednom potvrdili ugled hrvatskog vaterpola! Hvala vam na tome", navodi gradonačelnik u čestitci.

Izdvajamo