ŽELE PUN POLJUD

JOZINOVIĆ I MILOVIĆ NAJAVLJUJU POBJEDU 'Dinamo nas podcjenjuje, a to nam ide u prilog'

Vladimir Dugandzic / CROPIX

'Mi smo mladi, ne igramo ovdje da bismo osigurali financijsku egzistenciju, igramo u voljenom klubu za koji navijamo od malih nogu' - zaključio je Goran Milović

Hajdučko srce Goran Jozinović i ljubimac kapetana Maloče Goran Milović u četvrtak su najavili subotnji derbi s Dinamom.

- Očekujem zanimljivu utakmica, igraju dva najveća hrvatska kluba, na papiru je Dinamo favorit, ali na Poljudu to ne bi trebalo igrati veliku ulogu. Za razliku od one utakmice u Superkupu mi ćemo na svojoj strani imati jednu fantastičnu atmosferu i to je dodatni motiv za nas. Moramo svi biti maksimalno unutra i dati sve od sebe ako želimo pobijediti. Igrači Dinama nas podcjenjuju, a to nama ide u prilog - kazao je Jozinović.

- Pun stadion bi do sada značio da smo mi favoriti, imali smo to breme da moramo pobijediti, ali sada nije tako jer nam dolazi ekipa u koju su uloženi milijuni eura i pritisak je na njima. Publika će nam pomoći kao i uvijek, nema pritiska rezultata, idemo se nadigravati i razveseliti navijače i cijeli grad. Mi smo mladi, ne igramo ovdje da bismo osigurali financijsku egzistenciju, igramo u voljenom klubu za koji navijamo od malih nogu. Kroz ovaj klub tražimo afirmaciju, a to što su oni plaćeniji nas nimalo ne opterećuje, čak mi je u ovoj situaciji draže jer je pritisak na njima - poručio je Milović.

Izdvajamo