1500 TORCIDAŠA U ATENI

K'lautern za Anasa Sharbinija ponudio 4,2 milijuna eura, Hajduk glatko odbio!

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2010. u 21:40

Joško Ponoš / Cropix

Hajduk je glatko odbio Nijemce, ali do zimskog prijelaznog roka bit će vremena za usuglašavanje, ali i za nove ponude glede angažmana 'dragulja s Grobnika'

Njemački prvoligaš Kaiserslautern izrazio je želju da u zimskom prijelaznom roku dovede Anasa Sharbinija. Nijemci navodno nude 4,2 milijuna eura za transfer 23-godišnjeg ofenzivnog veznog, ali već su “šapatom” dobili odgovor s Poljuda da je to premala cijena za Anasa. Do zimskog prijelaznog roka bit će vremena za usuglašavanje, ali i za nove ponude glede angažmana “dragulja s Grobnika”.

U Ateni 1500 torcidaša

Iako se u Torcidi ne žele izlijetati sa izjavama, procjenjuju da će u Ateni u četvrtak Hajduk imati podršku od barem 1.500 navijača. Torcida je organizirala prijevoze autobusima i zrakoplovima. Za prvi način putovanja više je prijavljenih, put do Atene i nazad stoji 800 kuna. Ne manjka niti interesa za prijevoz zrakoplovima iako taj aranžman stoji 2500 kuna. O oba slučaja u ukupnu je cijenu uključena i rezervacija ulaznica, koje će navijači morati kupiti na samom stadionu, a stoje 25 eura.

Dio navijača u Atenu kreće u osobnom aranžmanu automobilima i kombijima, ali i brodskim linijama. Pomorska opcija podrazumijeva putovanje od Splita do Ancone te potom do Patrasa.

Izdvajamo