NIJEMAC POLUDIO NA SUCE

Kličko obranio naslov prvaka po WBC verziji!

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 09.09.2012. u 00:32

Ukrajinac Vitalij Kličko još je jednom uspio obraniti naslov svjetskog prvaka po WBC verziji. Ovoga puta s druge strane ringa stajao mu je Nijemac Manuel Chaar kojega je veliki Vitalij nokautirao u 4. rundi, točnije doktor je bio prisiljen prekinuti borbu zbog ozljede njemačkog borca.

Po završetku samog meča, Charr je bio uzrujan takvom odlukom suca i doktora te je imao veliku želju nastaviti borbu, ali do toga ipak nije došlo. Arkada njemačkog boksača nije izdržala aperkat Vitalija Klička.

Ukrajinac je bio u potpunosti dominantan u prve tri runde u kojima nije ostavljao previše prostora Charru za napad. Nijemac je u nekoliko navrata uspio plasirati neke udarce prema Vitaliju, ali kao i kod prethodnih njegovih protivnika oni za njega nisu bili pretjerano opasni.

Vitalij je od samog početka meča uspješno plasirao svoje direkt udarce prema glavi Nijemca da bi konačno jedan od njih i otvorio arkadu ispod njegova desnog oka što je bilo dovoljno sucima i doktorima da prekinu meč.

Iako se 'zapalio' i žustro protestirao u ringu nakon odluke doktora koja nije bila donesena u njegovu korist, Nijemac je ipak na kraju pružio ruku Vitaliju te mu čestitao na njegovoj pobjedi.

Izdvajamo