IGRAČI RAZOČARANI

ARENA IZNEVJERILA HRVATSKE KOŠARKAŠE Simon: 'Slovenski navijači spasili su prvenstvo'

 CROPIX

Sa završenim natjecanjem u zagrebačkoj skupini, došlo je vrijeme da ocijenimo navijače - kako njihov odaziv, tako i atmosferu koju su stvarali. Utakmice naše reprezentacije u prosjeku je pohodilo 9310 gledatelja, što je osjetno manje od punog kapaciteta. Brojku od deset tisuća prebacilo se tek u ogledima sa Slovenijom i Grčkom, dok Arena nijednom nije bila puna.

Što se tiče same atmosfere, nju bi u pravilu stvarali gostujući navijači, dok je indolentna hrvatska publika podviknula tek povremeno, u pravilu kad bi našim igračima krenulo na terenu. Ostatak vremena – tiha misa.

Pitali smo Simona kako je on vidio doživo atmosferu:

- Ove zadnje tri utakmice bilo je baš grdo igrati. Prve dvije bilo je dobro, pogotovo na otvaranju sa Slovencima, kad je atmosfera bila fantastična. Mislim da su slovenski navijači spasili prvenstvo, da nije bilo njih stvarno ne znam kak bi to izgledalo. Zašto je to bilo tako, ne znam. Mislim da je to pitanje za logistiku, a ne za igrače.

Stoga, sljedeći put kad se olako nabaca na igrače drvljem i kamenjem, samo se sjetite da ni navijači nisu bila ništa bolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:15