CIBONA JOŠ NA ČEKANJU

BANDIĆ NAJAVIO 'Sporazum za Svetice od kardinala Bozanića dobit ćemo za 15-ak minuta'

Zagreb, 190415.Jezero Bundek.32. Kros Sportskih novosti odrzan je na zagrebackom Bundeku. Ovo prvenstvo osnovnih i srednjih skola Hrvatske u trcanju u prirodi po deseti put odrzava se na jezeru Bundek.Na fotografiji: Milan Bandic otvorio je Kros.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

Prijedlog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da se u dnevni red Gradske skupštine po hitnom postupku uvrsti financijsko restrukturiranje KK Cibone u utorak nije prošao, jer je većina oporbenih zastupnika, njih 24, bilo protiv, pa mu podrška od 20 zastupnika nije bila dovoljna.

- To je veliki problem, ali bilo bi logično i realno da smo materijale dobili ranije. To može čekati 15 dana", rekao je Andrija Mikulić (HDZ) te predložio održavanje tematske sjednice o zagrebačkom sportu, s čime se slaže i Davor Bernardić (SDP).

Bernardić ističe da je u financijskim problemima i vaterpolski klub Mladost, a s obzirom na veliki dug Cibone i najavu rješenja za SRC Svetice, smatra da to treba raspraviti zajedno. "Jednom treba podvući crtu i probleme rješavati sustavno", dodao je i predložio novu sjednicu s te tri teme, pa i raspravu o dovršetku maksimirskog stadiona.

Gradonačelnik Bandić rekao je pak kako bi volio da je financijsko restrukturiranje Cibone riješeno danas, jer smatra da to ne iziskuje posebnu sjednicu.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u utorak da će na sjednici zagrebačke Gradske skupštine dobiti potpisan sporazum za ŠRC Svetice od kardinala Josipa Bozanića, kako bi se ondje mogao graditi nogometni kamp.

- Sporazum za Svetice od kardinala Bozanića dobit ćemo uskoro, za 15-ak minuta. Hvala Bogu da imamo razumijevanja, a sve na dobrobit i nogometa i rekreativaca, Zagreba i Hrvatske - rekao je Bandić na početku skupštinske sjednice, kojoj nazoči prvi put nakon višemjesečnog izbivanja i povratka iz zatvora u Remetincu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:03