PREUZEO ODGOVORNOST

BOGDANOVIĆ NAVIJAČIMA 'Ispričavam se zbog dva sata užasa koja ste doživjeli protiv Češke, ali i dalje slijepo vjerujem u veliki rezultat!'

 Ronald Gorsic / Cropix

Jedan od najboljih igrača hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović ispričao se navijačima putem Facebooka zbog blamaže koju su košarkaši doživjeli na Eurobasketu. Podsjetimo, Hrvatska je ispala u osmini finala nakon očajne igre protiv Češke koja je slavila s ogromnih 21 razlike.

Bogdanović se ispričao, ali i ponudio dozu optimizma.

'Cijeli svoj život sanjam medalju i veliki uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije. Sanjam kako cijelu Hrvatsku činimo sretnom i ponosnom. Žrtvujem sve kako bismo napravili velik rezultat i bio sam siguran da je 2015. godina velikog uspjeha. Za Hrvatsku sam spreman uvijek dati i srce i glavu i tijelo. Svee! Veliku ste mi podršku dali uoči prvenstva i na samom prvenstvu i na tome vam svaka čast i najveće hvala. Obveza i dužnost svih nas je bila poginuti za nacionalni dres i nadmašiti sva vaša očekivanja.

U nedjelju se sve odvijalo upravo suprotno. Od tisuću načina kako se može izgubiti ovo je sigurno najteži i najgori. Nedopustiv način.

Želim se ovim putem ispričati svim istinskim navijačima i svima koji žele dobro našoj košarci za dva sata užasa koja ste doživjeli protiv Češke. Nemam dovoljno riječi kojima bih opisao svoje razočaranje s obzirom na način na koji smo ispali s prvenstva. Preuzimam na sebe najveću odgovornost za ovaj neuspjeh. Trebao sam nositi momčad do pobjede.

Hvala Rađi, Vrankoviću i ostalim istinskim veličinama na komentarima i savjetima. Cijenim ih jako.

Moja očekivanja su bila iznimno visoko postavljena. Ovo je trebala biti godina hrvatske košarke, a na kraju je postala godina koju bih najradije da se nije nikada dogodila. Previše sam razočaran.

Ali okrećem se budućnosti.

Ma koliko to u ovom trenutku smiješno, neozbiljno i glupo zvučalo, ja i dalje slijepo vjerujem u Hrvatsku i velik rezultat u bližoj budućnosti'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:57