NBA TRANSFERI

Dwight Howard u Lakersima, Bynum u 76ersima!

Philadelphia 76ersi bi dobili Andrewa Bynuma iz Los Angeles Lakersa i Jasona Richardsona iz Orlando Magica, a Denver Nuggetsi bi iz 76ersa dobili Andrea Iguodalu
 AFP

Prema riječima nekoliko anonimnih izvora bliskih NBA ligi, Dwight Howard novi je igrač Los Angeles Lakersa, a u tradeu su sudjelovale čak četiri momčadi...

Vodstvo najjače košarkaške lige svijeta zakazalo je videokonferenciju za petak između spomenutih Lakersa, te Denvera, Philadelphije i Orlanda kako bi zaključili cijeli dogovor. Američka TV-postaja ESPN prva je prenijela veliku vijest o konačnom tradeu centra Howarda, o kojem se špekulira već dobrih godinu dana. Los Angeles Times je također potvrdio glasine, baš kao i Denver Post.

Iako još ništa nije 100 posto sigurno, trade bi trebao izgledati ovako: Philadelphia 76ersi bi dobili Andrewa Bynuma iz Los Angeles Lakersa i Jasona Richardsona iz Orlando Magica, a Denver Nuggetsi bi iz 76ersa dobili Andrea Iguodalu. Orlando bi iz Denvera dobio Arrona Afflala i Ala Harringtona, te Nikolu Vučevića i Moea Harklessa iz Philadelphije. Magic bi također dobio prve pickove na draftu od svih triju momčadi.

Howard je prvotno bio vrlo blizu Brooklyn Netsima, ali je dogovor na kraju ipak propao zbog nemogućnosti dogovora oko igrača koji bi bili uključeni u zamjenu.

Howard je prošle sezone, u 54 utakmice regularnog dijela prvenstva, ubacivao 20.6 poena, te hvatao 14.5 lopti u prosjeku.

Trade:

Lakers - Dwight Howard

Nuggets - Andre Iguodala

76ers - Andrew Bynum, Jason Richardson

Magic - Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vučević, Moe Harkless i svi 1. pickovi NBA drafta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:08