NEZAPAMĆENA DRAMA

FOTO: SRAMOTAN INCIDENT U DRAŽENOVOJ DVORANI Pomahnitali Marko Tomas odjurio na tribinu i nokautirao navijača!

Kada su igrači Cibone trčali u zagrljaj jedan drugome, igrač Cedevite Marko Tomas odjurio je na tribinu i nokautirao jednog navijača
 Edin Tuzlak / CROPIX

Utakmica Cibone i Cedevite bila je spektakularna, ali odmah po završetku dogodio se jedan veliki incident koji je bacio tamnu mrlju na sve što se lijepo dogodilo na parketu.

Kada su igrači Cibone trčali u zagrljaj jedan drugome, igrač Cedevite Marko Tomas odjurio je na tribinu i nokautirao jednog navijača! Svjedoci tvrde da je taj čovjek vrijeđao Tomasa cijelu utakmicu, a isto tako da ni hrvatski reprezentativac nije ostao dužan. Za vrijeme utakmice izmjenjivali su psovke, ali odmah nakon završetka došlo je do fizičkog obračuna.

Foto: Edin Tuzlak / CROPIX

- Nemam komentara - bilo je sve što smo dobili od Tomasa.

Svjedoka je bilo puno, Marko Tomas je definitivno udario navijača koji će ga - prema najavama - tužiti.

Igrači Cedevite, kao i trener Aco Petrović, bili su užasno nezadovoljni suđenjem tako da nisu ništa komentirali, ali zato je pred novinare izašao sportski direktor Matej Mamić:

- Nisam vidio incident s Tomasom, ali cijela atmosfera je bila linčovanje. Možda je Tomas reagirao zbog toga - rekao je Mamić.

Edin Tuzlak / CROPIX

Hrvatski reprezentativac gotovo će sigurno biti kažnjen nekakvom suspenzijom, iako se, recimo, ova utakmica igrala pod ingerencijom Hrvatskog košarkaškog saveza, dok će Tomas sljedeća dva mjeseca igrati samo ABA ligu.

Za to što je napravio, Marko Tomas mora biti kažnjen. Sveto je, naime, pravilo za igrače da su tribine 'zabranjena zona'. A iako je navijač, i to tvrde svjedoci, tijekom cijele utakmice prilično ružno vrijeđao Tomasa, zakazala je i redarska služba koja je navijača morala upozoriti da se smiri, a igrača spriječiti da uopće dođe do tribine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:30