SMIJE MU SE CIJELI SVIJET

Video: Autokoš koji će ući u legendu! Njegovi suigrači su se držali za glave u nevjerici

 Screenshot. Youtube

Košarkaši Arisa u subotu su navečer slavili u gostima kod Kifisije sa 108:103 nakon produžetaka u sklopu doigravanja grčkog prvenstva i s 2:0 u seriji prošli su u polufinale.

Ono što je zanimljivo nije sama pobjueda Arisa koji je ionako bio favorit, nego način na koji je do nje došao.

U posljednjim trenucima prvog produžetka dogodila se jedna nevjerojatna stvar. Naime, Kifisia je nekih pet sekundi prije kraja prvog produžetka imala dva koša prednosti 95:93, a igrač Arisa je izvodio slobodno bacanje. Igrač je isto promašio, a lopta je došla do igrača Kifisije Jermainea Marshalla. On je samo trebao sačuvati loptu do kraja susreta i njegova bi momčad odnijela pobjedu, ali on je iz nekog nepoznatog razloga odlučio položiti loptu na vlastiti koš.

Njegovi suigrači hvatali su se za glavu u nevjerici, kao i gledatelji, a igrači Arisa počeli su se smijati.

U svakom slučaju, igrao se drugi produžetak u kojem je Aris pobijedio i prošao dalje.

Autokoš za povijest u svakom slučaju...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:05