DALEK JE PUT

LEGENDARNI ZIDANE NIJE MIRNO SPAVAO 'Mi želimo to finale, bila bi prava katastrofa ako ne uspijemo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 04.05.2016. u 13:23

Denis Doyle / Getty

Ništa još nismo osvojili – tako je smirivao strasti Zidane prije Manchester Citya i euforije ždrijeba. Sve dobro učinjeno od 4.siječnja do sada, a to je izborena šansa da se trofejem spasi sezona, još uvijek je samo šansa. Prva i možda odlučna dogoditi će se u srijedu navečer, u uzvratu sa Man Cityem! Zidane je i te kako svjestan da svi od njega očekuju ulaz u finale, sada kada je na korak od Milana…

- Znam da je pobjeda nova velika priča za nas, kao što znam da je poraz u polufinalu potpuni debakl.

Tako je zborio na presici uoči uzvrata čovjek koji jako dobro poznaje duh Bernabeua. Finale će biti možda ključna točka da konačno dobije mandat za novu sezonu. Ispadanje u polufinalu, uz izvjesno gubljenje trke sa Barcom i Atleticom u prvenstvu, sve bi to dovelo u pitanje.

Više je nego dojam da se Zidane vrlo dobro snašao kao trener Reala, bolje nego kao trener B momčadi. Ovim igračima ne treba puno teorije, njima treba čovjek koji ih razumije, koji će ih dobro posložiti u igri i držati pravu atmosferu.

- Cristiano je dobro, na 100% je, zato je trenirao i igrat će večeras. Ali, to nije slučaj s Benzemom i Casemirom. Benzema je bio na magnetskoj rezonansi i još uvijek nije skroz spreman. Casemiro će također propustiti utakmicu.

Izdvajamo