BURNO U KOPRIVNICI

'AKO NE RAČUNATE NA MENE, ONDA ME PUSTITE IZ DINAMA' Kramarić odbrusio Zoranu Mamiću

 Damir Krajač/CROPIX

Veselje zbog dobrog rezultata u Koprivnici nije bilo dugog vijeka. Odmah nakon silaska pred svlačionicu, Zokija je dočekao Andrej Kramarić koji je isijavao nezadovoljstvo.

- Ako ne računate na mene, onda me pustite iz Dinama - dobacio je “plavi 9” u smjeru sportskog direktora.

- Krama, nemoj sada. Razgovarat ćemo sutra o tome - apelirao je Zoki, vidjevši da su novinari čuli razgovor. Međutim, napadač se nije dao smesti.

- Pa zašto mi ne date priliku? - tražio je odgovore od sportskog direktora koji je ostao nijem. Malo kasnije, Kramarić je otkrio suigračima da mu se “spustila roleta”.

- Razumio bih da sam igrao loše i da nisam zabijao. Ali ja uopće nisam dobio priliku, požalio se Kramarić, kojeg smo očekivali od prve minute, ali umjesto njega je zaigrao Fatos Beqiraj.

I na povjerenje vratio golom u 7. minuti. No, Bečo nije bio baš previše zadovoljan. Njemu su krivi novinari. Na molbu za izjavu, samo je odmahnuo rukom.

- Ne može. Šest mjeseci me ništa niste pitali - glumio je Beqiraj uvrijeđenu frajlu, iako je pogriješio adresu...

Za razgovor nisu bili raspoloženi ni Sammir, a niti Fernandes. I to je, eto, Dinamo. Umjesto veselja zbog pobjede kojom su se vratili na pobjednički kolosijek i napunili se samopouzdanjem uoči Austrije, iz njihovih usta je izlazila gorčina.

“Pomognite nam da stvorimo atmosferu uoči Austrije” - bila je Mamićeva molba uoči utakmice u Koprivnici. Drage volje, ali kako da vam pomognemo kada si sami ne želite pomoći?*

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:26