SPLIT U IŠČEKIVANJU

Andrijašević uoči Intera: Nemamo što izgubiti, vjerujem u remi ili čak i pobjedu

 Vladimir Dugandžić/CROPIX

Franko Andrijašević bio je čovjek odluke protiv Splita, efektno je zakucao loptu glavom na ubačaj Jozinovića, i tako konačno postigao dugo željeni pogodak.

- Mislim da sam zaslužio gol nakon svih promašaja u prošloj sezoni, pa i na početku ove sezone. Jasno da mi je drago zbog pobjede, zbog cijele momčadi i stručnog stožera. Pokazali smo hajdučko srce i zaslužili tri boda - istaknuo je Hajdukov veznjak dan nakon pobjede nad Splitom.

Posebno ga se dojmila atmosfera na Poljudu, navijači su opet došli podržati mlade hajdukovce.

- Bilo je odlično, naročito u zadnjih 10 minuta kada nam je svima trebala podrška. Mnogo nam to znači za samopouzdanje u budućim utakmicama - dodao je Andrijašević.

Premda igra na poziciji zadnjeg veznog često se nađe u prigodi, u Puli je propustio dvije dobre šanse, protiv Splita mu je Zagorac zaustavio odličan udarac glavom.

- Trener mi daje za pravo da dolazim u završnicu, volim utrčavati iz drugog plana. Pozicija zadnjeg veznog mi odgovara jer mogu sudjelovati u igri, volim doći po loptu i koristiti prazan prostor - pojasnio je Franko.

U četvrtak protiv Intera na teren će istrčati bez opterećenja i bilo kakvog pritiska.

- To je velika nagrada za sve nas, za sve što smo radili na pripremama. Bit ćemo mirni, nemamo što izgubiti jer igramo protiv snažnog protivnika. Cijenim igrače Intera, Pazzinija, Milita i Cambiassa, a Wesley Sneijder je velika klasa. Bit će uzbudljivo igrati protiv njih. Bez obzira što su u fazi priprema mislim da su dosta uigrani jer se momčad nije previše mijenjala. Možda još nisu u pravoj kondiciji, ali bit će dobri, to je sigurno.

Andrijašević vjeruje da Hajduk u prvoj utakmici može izvući dobar rezultat.

- Volio bih da ne izgubimo, a ako može i da dobijemo. Sigurno ćemo dati sve od sebe, vjerujem u dobar rezultat, remi s golovima ili čak i pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:22