DEČKO OD MILIJUN EURA

Bilić odbio nemoralnu ponudu PAOK-a!

Zagreb, 141110.Hotel Sheraton.Okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice za Euro 2012 sa reprezentacijom Malte koja je na rasporedu 17.11. u Maksimiru.Na fotografiji: Slaven Bilic.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

Nakon što je Robert Prosinečki otišao u Zvezdu, predsjednici mnogih klubova su pomislili da je cijeli stručni stožer hrvatske nogometne reprezentacije - na prodaju! U takvom uvjerenju još uvijek živi i slavni grčki nogometaš Theodorus Zagorakis, danas predsjednik solunskog PAOK-a, koji je nedavno izbacio Dinamo iz Lige Uefe.

Unatoč solidnom rezultatu u Europi, Zagorakis nije zadovoljan trenerom Ioakimom Havosom, i već nekoliko puta je želio promijeniti šefa svlačionice. Čak je razmišljao i o Velimiru Zajecu, makar je on simbol ljutog suparnika Panathinaikosa.

Zagorakis je, međutim, zaljubljen u stil rada Slavena Bilića. Ne jednom je pokušao kontaktirati hrvatskog trenera, no čak i kad je dobio jasnu odbijenicu, predsjednik PAOK-a je pokušao s “nemoralnom ponudom”.

- Ne bi li se nešto promijenilo kada bih vam ponudio godišnju plaću od milijun eura? - pitao je Zagorakis, no ni vreća novca nije slomila karakter Slavena Bilića, koji je bio jednako čvrst kao i kada su ga vabili West Ham i HSV. Do kraja EP-a u Ukrajini i Poljskoj Bilić ne želi ni razgovarati s eventualnim kupcima njegove stručnosti, no nakon toga će biti - na tržištu. Međutim, sumnjam da će i tada odabrati Grčku, Bilićev san je klub iz Premiershipa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:16