PRIVATIZACIJA VELIKANA

BITKA ZA HAJDUK Matt Tomas ne odustaje: 'Klub mora u privatne i pravedne ruke kao što su moje'

'Znam sve što se događa. Imat ću svoje ljude na sastanku Gradskog vijeća. Trenutačno sam u Saudijskoj Arabiji, pa ne mogu doći, ali vrlo brzo ću stići u Split'

Američki ulagači početkom tjedna dolaze u Split. Još prošlog mjeseca Gradu su poslali službenu ponudu za otkup većinskog paketa dionica Hajduka.

U utorak, 17. rujna, najavljena je sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj bi se trebalo raspravljati o stanju u Hajduku. Što na sve to kaže Matt Tomas, australski poduzetnik hrvatskog podrijetla koji je također najavljivao kupovinu Hajduka? Je li odustao, hoće li Amerikancima prepustiti kupovinu Hajduka?

- Nisam odustao, zašto bih odustao? Znam da se ljudi sastaju 17. rujna. Imam ja svoje ljude u Hajduku, kako mi to kažemo 'šišmiše'. Znam sve što se događa. Imat ću svoje ljude na sastanku Gradskog vijeća. Trenutačno sam u Saudijskoj Arabiji, pa ne mogu doći, ali vrlo brzo ću stići u Split. Ako je ovo utrka za Hajduk, ako je sve ozbiljno, onda ja ulazim u tu utrku - kazao nam je Tomas.

Veli da će prikupiti sve potrebne informacije, te da će onda razgovarati.

- Bez obzira što imam svoje ljude, ja želim sam pregovarati, ne volim da to bilo tko radi umjesto mene. Također, ja ću također prije sastanka Gradskog vijeća klubu poslati svoju ponudu i svoje viđenje. Želim vidjeti je li moguće da kupim Hajduk. Možda u Splitu misle da je Mate daleko, ali vjerujte da Mate sve zna - podvukao je Tomas.

Veli da Hajduk mora u privatizaciju.

- Hajduk mora u privatne, poštene i pravedne ruke kao što su moje. Cijeli život živim za Hajduk i želim biti vlasnik, imati kontrolu i sve će biti super za Hajduk - zaključio je Tomas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:43