RAZLOG ZA OTKAZ

BIVŠI IGRAČ DINAMA UKRAO KARTICU I KUPIO 36 BOCA JÄGERMEISTERA Jozo Gašpar završio na policiji

Gašpar nije imao sreće, snimile su ga nadzorne kamere, prepoznat je i priveden
 Ronald Goršić / Cropix

Josip Gašpar, poznatiji kao Jozo, više nije trener zagrebačkog prvoligaša Prečkog! Dobro to baš i nije friška vijest, dogodila se nekoliko dana nakon Uskrsa, početkom travnja. No ono što je šokantno jest razlog zbog kojeg je 40-godišnji Sinjanin dobio otkaz u klubu iz zapadnog predgrađa Zagreba. Gašpar, koji je sa 425 nastupa za zagrebački Dinamo među 30 igrača s najviše nastupa za velikana iz Maksimira, dobio je otkaz zbog toga što je osumnjičen za krađu kreditne kartice iz svlačionice vlastitom igraču!

Gašpara se sumnjiči da je u svlačionici Prečkog iz novčanika otuđio kreditnu karticu i s njom krenuo u shopping u trgovinu na Zagrebačkoj aveniji. Tamo je potrošio 3.956,04 kune, potpisao se na slip i kupio, ni više ni manje, 36 boca od litre alkoholnog pića Jägermeister!

Ta kvartovska priča nije službeno potvrđena, no nije ni trebala biti, toliko naime košta 36 boca Jägera u trgovini na Zagrebačkoj. Pokušao je Gašpar platiti račun od ukupno 5.994,05 kuna, ali zbog limita kartice ta je transakcija odbijena. Kompanija čija je kreditna kartica obavijestila je policiju i pokrenuta je istraga. Gašpar nije imao sreće, snimile su ga nadzorne kamere, prepoznat je i priveden. Nekad dobrog nogometaša povijest bi na kraju mogla pamtiti samo kao običnog lopova..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:06