LEGENDA U NEVJERICI

Buljan: Užasnut sam Mamićevim izjavama

'Nogomet će nam otići u propast ako se konačno nešto ne promijeni. Ali ponavljam, nikoga nisam poimenice prozivao za namještanje. Ja nemam na to pravo'
Belek, 010209. Nogometna utakmica Dinamo - Belchatov, prije pocetka utakmice predstavnik Hajduka Ivan Buljan ispricao se Zdravku Mamicu zbog neugodnosti koje mu je jucer priustila Torcida.Na Fotografiji Ivan Buljan, Tomislav Marcinko i Zdravko Mamic. Foto: Mario Todoric / CROPIX
 Mario Todoric / Cropix

SPLIT - Užasnut sam Mamićevim izjavama i njegovim uplitanjem u moj privatni život. Strašno je ovo što čitam u medijima i što mi prijatelji prenose - rekao nam je Ivan Buljan reagirajući na istup Zdravka Mamića koji je za legendu Hajduka izjavio:

“Može ga biti stid i neka se sjeti lisica na svojih rukama. Bolje da pričuva ženu da ne mora ganjati tipove po vrtu kada dolazi kući”. Sve to bilo je u kontekstu Buljanove izjave kako je utakmica Dinama i Hajduka bila sumnjiva.

- Ne mogu razumjeti zašto se Mamić okomio na mene kad ga nigdje nisam niti spomenuo. U izjavama za medije iznio sam samo svoj dojam s utakmice. Rekao sam da nas je sudac Marić teško oštetio, i pri tome stojim, ali niti sam prejudicirao stvari i tvrdio da je to učinio smišljeno i namjerno niti sam za to prozivao Mamića, ni Zorana, a ni Zdravka.

Buljan je bio začuđen Mamićevim teškim riječima.

- Pa nisam ja toliko zelen i naivan da bih bilo koga optuživao prije nago što bilo kakve sumnje dokažu nadležni organi - rekao je Buljan.

Bivši funkcioner Hajduka zalaže se da se stvari počnu čistiti, da se iz nogometa eliminiraju sumnjive radnje i nečasni ljudi.

- Previše sam godina u nogometu da bih stajao sa strane i šutio. Ljudi, ovo ovako više ne ide, nogomet će nam otići u propast ako se konačno nešto ne promijeni. Ali ponavljam, nikoga nisam poimenice prozivao za namještanje. Ja nemam na to pravo, to je posao policije, pravosuđa... - zaključuje Buljan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:40