AMBIJENT ZA PAMĆENJE

BURIĆ 'Torcida nam je dala krila' VANOLI 'Takvo navijanje se može doživjeti jedino u Napulju ili Rimu'

Damir Burić, trener Hajduka, s razlogom je bio oduševljen, pun zahvalnosti za svoje navijače, "Torcida nam je dala krila baš onda kad nam je bilo najteže, to je stvarno ludilo kako nas bodre
 CROPIX

Velika pobjeda Hajduka, baš trijumfalna, donijela je pravu poplavu radosti ne samo na stadionu u Poljudu nego i u cijelom gradu, jer su se slavlja poslije utakmice razlila po gradskim ulicama.

Pred novinare je poslije utakmice prvi došao trener Kopra Rodolfo Vanoli:

-Prije svega čestitke Hajduku, ali ja sam ponosan na moju momčad. Bili smo u igri i kod rezultata 1:3, ali kad su domaći dali četvrti gol nismo se mogli suprostaviti.

Vanoli je naglasio da njegovoj momčadi nije bilo kad su primili dva gola, ali su po talijanskom treneru igrači Kopra pokazali svoj karakter.

-Moji su mladići dali sve što su mogli, ali moram priznati da rezultat sve govori, Hajduk je bolji.

On je naglasio da je ambijent bio fantastičan, "takvo navijanje se može doživjeti jedino u Napulju ili Rimu".

Damir Burić, trener Hajduka, s razlogom je bio oduševljen, pun zahvalnosti za svoje navijače, "Torcida nam je dala krila baš onda kad nam je bilo najteže, to je stvarno ludilo kako nas bodre".

-Naša dica su pokazali da imamo kvalitet, vjerujem da će takvih momenata biti više...Kišu sam ukazao povjerenje, jer je natreningu bio jako dobar. Sveukupno smo djelovali skladno, to me najviše obradovalo. Nisam sumnjao u našu kvalitetu, ovautakmica je bila potvrda našeg rada na treningu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:54