DEFANZIVNIJA VARIJANTA

Čačićev plan: Ademijem, Brozovićem i Calellom želi 'zabetonirati' sredinu terena!

Vjerojatno se i razmišljalo o Mateu Kovačiću koji je zaliječio ozljedu, ali problem je što dugo nije igrao

Kao što smo najavili, trener Vitor Pereira ostavio je u Portugalu brazilskog veznjaka Fernanda, a umjesto njega će na travnjak Maksimira istrčati Defour.

Što se pak Dinama tiče, Ante Čačić dan uoči svoje utakmice karijere još uvijek nije bio sasvim siguran kako će rasporediti figure koje će sučeliti Portu.

Već danima se zna kako će zadnju liniju činiti kvartet Vida, Tonel, Šimunić i Pivarić, da će na vratima biti Kelava te da će u srcu veznog reda ordinirati Sammir. Sve ostalo bilo je podložno promjenama.

Trener je razmišljao o opciji da zaigra s Calellom, Brozovićem i Ademijem, što bi bila defenzivna varijanta veznog reda, dok su neki optimisti nudili opciju s Rukavinom i Čopom na krilnim pozicijama te Beqirajem u vršku napada. Vjerojatno se i razmišljalo o Mateu Kovačiću koji je zaliječio ozljedu, ali problem je što dugo nije igrao.

- Ajde, da vidim vaše prijedloge - rekao je Čačić dok smo pred njega gurnuli postavu s Carrascom na desnoj strani, Rukavinom na lijevoj, a Čopom u vrhu. No, bilo bi to preofenizvna varijanta, pa se Dinamov strateg ipak odlučio za igru s čak tri zadnja vezna. Brozović, Ademi i Calello morat će razbijati igru gostiju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:26