ZGOTOVLJEN TRANSFER

Dejan Lovren u Lyonu do 2014. za 10 milijuna eura!

Dejan Lovren će biti predstavljen u poslijepodnevnim satima, a u četvrtak se zajedno s Vrbanovićem vraća u Zagreb gdje će obaviti još neke tehničke detalje glede transfera...
Zagreb, 171209.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Uefine Europske Lige, skupine A, 6. kolo izmedju Dinama i rumunjskog Temisvara.Na slici: Dejan Lovren tuzan nakon utakmice.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Dejan Lovren od danas (srijeda) je i službeno član francuskih "lavova", nakon što je u podne stavio potpis na ugovor s nogometnim klubom Lyon. Konačan zaključak nakon svih dogovora i mišljenje cijeloga našeg kluba iznio je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

- Moram naglasiti kako je potpisan fantastičan ugovor na zadovoljstvo svih strana koje su u njemu sudjelovale. Dotad bi, naime, iz Londona privatnim avionom trebao sletjeti predsjednik Lyona Jean Michel Aulas - istaknuo je vrlo zadovoljan Zoran Mamić.

Iz Lyona nam se, pak, javio i Dinamov glavni direktor Damir Vrbanović izrazito ponosan na posao koji je konačno zaključen. Dinamu je to, kaže, velika satisfakcija.

- Lyon je dobio pravi biser našega nogometa i jednog od najtraženijih igrača u ovome dijelu Europe. Veliko je to priznanje i našemu klubu, jer smo dokazali kako smo i u izuzetno teškim vremenima sposobni odraditi velik i uspjašen posao poput ovoga - pohvalio se Vrbanović istaknuvši kako se uz ponos radi dobro obavljenog posla miješaju i druge emocije.

- Ne možemo ne istaknuti da u isto vrijeme i žalimo što smo izgubili jednog tako talentiranog igrača, no nemamo moralno pravo onemogućiti razvoj takovoga talenta pred kojim je velika europska karijera - objasnio je Dinamov glavni direktor te nastavio:

- Lyon je jedan od najvećih francuskih klubova te ujedno i stalni sudionik Lige prvaka, a to je neprocjenjiva korist i za Dejana i za našu reprezentaciju koja je dugoročno riješila igrača na toj poziciji - smatra Vrbanović.

Lovren se u četvrtak, zajedno s Vrbanovićem, vraća u Zagreb gdje će obaviti još neke tehničke detalje, a nakon toga ponovno odlazi put Lyona u svoj novi klub u kojemu, prema riječima njihovoga trenera Claudea Puela, očekuju da Dejan što prije zaigra za prvu momčad, pišu Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:47