DVOBOJ U DOHI

Engleza sve manje, Brazil se drži

Ozlijeđeni Frank Lampard otpušten iz reprezentacije
 AP

ZAGREB - Englezi su utakmicu protiv Brazila očekivali kao potvrdu da u lipnju sljedeće godine mogu krenuti po drugi naslov svjetskih prvaka, no aktualni zdravstveni bilteni sugeriraju da bi Capello trebao (iako to vjerojatno nije moguće) biti zadovoljan i pristojnim porazom.

Gotovo svakog dana Englezima otpadne po jedan igrač, a posljednji u nizu je Frank Lampard koji je u postavi bez Gerrarda trebao biti glavni veznjak na terenu. Još ranije su iz razno-raznih razloga, ali ponajviše zbog ozljeda, ostali bez Jamesa, Johnsona, Ferdinanda, A. Colea, Gerrarda, Beckhama, Lennona, Walcotta i Heskeyja. Morat će igrati Brown, Milner, Bridge, Jenas, Wright-Phillips... a možda čak i Warnock, Huddlestone ili Cahill.

Dungin Brazil se još drži i seleçao će istrčati u puno jačem sastavu. Istina, izbornik je pozvao petoricu debitanata ( Simpliçio, Hulk, Fábio Aurélio, Carlos Eduardo i Michel Bastos), ali njima će sunce vjerojatno svanuti tek u utorak protiv Omana. Zasad su otpali samo Luisao i Ramires, dok su se Romini Doni i Juan morali prijaviti liječniku reprezentacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:31