CIRKUS OD TRANSFERA

GNK Dinamo: Tomasov je potpisao Sinovčić: On je još uvijek igrač Zadra!

 Ronald Goršić / CROPIX

Transfer Marina Tomasova u Dinamo se polako, ali sigurno pretvorio u cirkus! U petak su u Maksimiru na službenim stranicama kluba objavili kako je Zadranin i formalno svojim potpisom potvrdio vjernost “modrom” klubu.

Iako je bilo čudno što Tomasov i Duje Čop, koji je također stavio autogram na ugovor, nisu predstavljeni javnosti, a što je uobičajan folklor svakog transfera u Maksimiru, nije bilo razloga ne vjerovati službenom Dinamu koji je vijest prisnažio fotografijom nasmijanog Tomasova i Zorana Mamića.

Uz to je išla i popratna rečenica:

“Napokon se ostvario moj dolazak u Dinamo i odsad ću biti koncentriran samo na igru u modrome dresu...”.

Međutim, priča je oko 18 sati dobila čudan zaoplet. Naime, iz Zadra se oglasio Reno Sinovčić i mrtvo hladno poručio:

- Tomasov je još uvijek igrač Zadra! Koliko ja znam, nitko mu u Stanovima nije dao ispisnicu - kazao je frontmen Zadra i čovjek koji se skrbi o karijeri 24-godišnjeg veznjaka. Naravno, ako Sinovčić nije odobrio ispisnicu, nitko je nije odobrio...

Na pitanje kako to da je igrač Zadra već odradio nekoliko treninga s Dinamom, Sinovčić je imao spreman protuodgovor:

- Tomasov je dobio dozvolu kluba da trenira s Dinamom i igra prijateljske utakmice, ali još uvijek nismo zaključili transfer. Naravno, to ne znači da ga nećemo dogovoriti sutra ili prekosutra. Tomasov će igrati u Dinamu ili u Njemačkoj - jasan je Sinovčić.

Bizarno? Malo je reći... Dinamo je preozbiljan klub da bi na službenim stranicama objavio lažnu informaciju, a sumnjamo da bi se Zoki Mamić poigrao s ugledom pa fingirao transfer!

Međutim, s obzirom da logičnog objašnjenja nema niti u tragovima, za pretpostaviti je kako su posrijedi psihološke igre bez granica na relaciji Mamić - Sinovčić ili su u Maksimiru pronašli način kako da zaobiđu Sinovčića i potpišu Tomasova bez pristanka čovjeka koji skrbi o njegovoj karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:36