SVE MANJE VREMENA

Hajduk i Šibenik i dalje pod suspenzijom

Gdje za zapelo? Čuli smo da je Hajduk htio nešto smanjiti cifru, da ona ne bude 4,5 milijuna kuna, Šibenik je to odbio i na kraju se sve svelo na modalitete plaćanja
 Nenad Dugi / CROPIX

U Rusanovoj su pregovarale delegacije Hajduka i Šibenika, Bijele su predvodili predsjednik Nadzornog odbora Josip Paladino, predsjednik Uprave Marin Brbić, bili su tu Pavasović-Visković, odvjetnik Primorac..., dok su s kontra strane stigli prvi čovjek Goran Pauk i direktor Marko Karadžole. Očito je bilo teškog nadmudirivanja, trajalo je tri sata...

Damir Vrbanović ima plemenitu namjeru, želi osigurati start 1. HNL sljedećeg vikenda u punom sastavu. Korak naprijed je napravljen, no niti Vrbanović nije mogao do kraja objasniti najavu kako "neće izaći iz Kuće nogometa dok to ne riješe", jer pregovarači su ostali pretvrdi, a večer se bližila. Točka na "i" bit će stavljena u srijedu ili četvrtak sljedećeg tjedna.

Hajduk na kraju niti nema drugi izlaz, jedino ako plati moći će igrati u prvom kolu novog prvenstva. Šibeničanima se ne žuri toliko, 2. liga starta tek 18. kolovoza.

Gdje za zapelo? Čuli smo da je Hajduk htio nešto smanjiti cifru, da ona ne bude 4,5 milijuna kuna, Šibenik je to odbio i na kraju se sve svelo na modalitete plaćanja. Kako će i u kojem tempu Bijeli namiriti društvo sa Šubićevca? Hoće li sve biti u novcu ili su moguće kompenzacije?

- Nadamo se da ćemo skinuti terete - dodao je Pauk.

Što ćete prenijeti igračima koji čekaju novac? - upitali smo Pauka.

- Da smo na dobrom tragu.

Na to je Paladino zaključio:

- Vjerujemo da imamo rješenje, držite nam palce jer ćete imati kvalitetne utakmice, dobre klubove i publika će doći na svoje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:21