ŽUTI BOŽANSTVO

Htjeli su Prosinečkom napraviti uslugu pa su izmislili ponudu Villarreala!

 CROPIX

U Srbiji je odgođena revolucija! Robert Prosinečki ostaje glavni trener na Marakani, a priča o odlasku u španjolski Villarreal na kraju se pokazala najobičnijom patkom na koju su neki naivci fino nasjeli i unijeli nemir među navijače Crvene zvezde.

Umjesto u Španjolskoj, Prosinečki je prvi dan tjedna proveo u Beogradu gdje je u društvu Zvezdina predsjednika Vladana Lukića rješavao kadrovsku križaljku u svlačionici. O odlasku na klupu novog španjolskog drugoligaša više nema niti riječi.

- Pa zašto bi išao kada je na Marakani napokon počeo uzimati plodove svoga rada? - pita se kolega iz Srbije.

Istina, Robert Prosinečki je nakon godinu i pol Sizifova rada donio u trofejni salon Marakane pokal Kupa Srbije, a nije zanemariva ni činjenica da je triput tukao Partizan.

Pokušaj dizanja cijene

- To je ovdje možda i važnije od Kupa - tumači se u Beogradu gdje je priča o odlasku u Villarreal kategorizirana kao medvjeđa usluga Prosinečkom.

- Htjeli su mu napraviti marketinšku uslugu pa su svojim kanalima pustili u javnost spin o toj famoznoj ponudi Villarreala.

Pa, čovjek je u Srbiji postao toliko popularan da je umalo dobio izbore koliko je ljudi dopisalo njegovo ime na glasačke listiće - smiju se u Srbiji nemuštom i amaterskom pokušaju dizanja cijene Prosinečkom od kojega se očekuje da osobno demantira priču na brifingu s novinarima u utorak, koju mu je spakirao vlastiti lažni car Šćepan Mali.

Inače, u susjednoj državi su konačno potvrdili Sinišu Mihajlovića za izbornika koji će voditi reprezentaciju u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu.

Krkić odbio Mihajlovića

Završna glazura pregovora napravljena je tijekom posjeta finalu Lige prvaka na kojemu su se Siniša Mihajlović i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Karadžić konačno usuglasili, a prva “čestitka” stigla je iz Španjolske.

Naime, Bojan Krkić je odbio Mihajlovića i odlučio pričekati poziv Furije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:04