LUCHO GONZALES

'Ibanez i Calello? Iskreno, nikad čuo!'

Proučavali smo Dinamo, kao i svaku drugu momčad, ali ne bih isticao nekog pojedinca. Najjači su u obrani, bit će to za nas teška utakmica - kaže trener Porta

Puna je bila Dinamova press dvorana kad se pojavio Portov trener Vitor Pereira, s njim je došao i jedan od glavnih igrača Lucho Gonzalez. Čim je sjeo, Pereiru je zateklo pitanje o Dinamu, negativnom rekorderu Lige prvaka, momčadi s najvećim minusom u gol-razlici u povijesti Lige prvaka.

- To je bilo lani, sad je ta momčad iskusnija i sigurno je dostojan suparnik na početku Lige prvaka - rekao je Pereira, koji je vrlo optimistično odgovorio i na pitanje o 'posthulkovoj eri', kako su je nazvali portugalski mediji. Ne misli da je to neki problem za Porto.

- Porto ima svoju igru, prepoznatljivu oduvijek, kad god ode neki igrač, neki drugi uskoči na njegovo mjesto. Nije to za nas neki problem, Porto uvijek igra isto, s Hulkom ili bez njega.

Mnogi kao Dinamovu prednost, ako takva postoji, ističu činjenicu da su Modri odigrali već puno utakmica ove godine, a da je Porto tek započeo sezonu, da bez Hulka nije odigrao nijednu utakmicu.

- Ne mislim da je to prednost, imali smo četiri dana zajedno, to je, vjerujem, dovoljno. Iako smo odigrali samo tri utakmice, nije to neki hendikep. Nismo upisali šest bodova protiv Dinama, svaka momčad koja dođe do skupina Lige prvaka, ima što za reći i ima se čemu nadati. Tako i Dinamo. Proučavali smo Dinamo, kao i svaku drugu momčad, ali ne bih isticao nekog pojedinca. Najjači su u obrani, bit će to za nas teška utakmica.

Lucho Gonzalez jedna je od najvećih Portovih zvijezda. Argentinac, istetoviran od glave do pete, na većinu je pitanja odgovarao s 'da' ili 'ne'. Prvo je pitanje bilo o Cufreu, s kojim je igrao u argentinskoj vrsti.

- Ne, nisam se čuo s njim, nismo pričali o Dinamu.

Onda, poznaje li Dinamove Argentince Ibaneza i Calella?

- Ne, nikad čuo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:36