'PRODAO MAGLU'

IBRAHIMOVIĆ JE ZAVARAO ČITAVU JAVNOST Šveđanin objasnio zašto skriva gdje će nastaviti karijeru

Zlatan Ibrahimović na predstavljanju nove linije odjeće
 REUTERS/John Schults / REUTERS

Zlatan Ibrahimović pošteno je zavarao javnost i nije poštivao ono što je najavio u ponedjeljak. Naime, rekao je novinarima da će u utorak svečano objaviti gdje će nastaviti svoju karijeru, a vijest je opisao kao 'ovoljetnu bombu'.

Na kraju nije objavio ono što je najavio i odlučio se i dalje poigravati sa svojim navijačima. Učinio je to nakon kratkog povratka u Pariz povodom predstavljanja nove odjevne linije po imenu A-Z.

"Nemam što potvrditi, morat ćete pričekati. Želim da se i dalje pitate gdje ću igrati i da izmišljate priče, a tek kada postanem umoran od toga reći ću vam svoju sljedeću destinaciju", rekao je Ibrahimović, čija se švedska reprezentacija na Euru nalazi u skupini E zajedno s Belgijom, Italijom i Irskom.

"Moja budućnost je A-Z. Pratite A-Z i vidjet ćete moju budućnost. U Manchesteru će se nositi A-Z. Parizu nedostajem od trenutka otkad sam otišao. Od tog trenutka je kišilo. Danas sam se vratio i sunce je zasjalo", dodao je Ibra u svom karakterističnom stilu.

Medijski se nagađa kako će Ibrahimovićev sljedeći klub biti veliki Manchester United, ali švedski napadač odlučio je i dalje držati u neizvjesnosti i novinare i navijače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:52