OBJAVIO HNS

ISKRCAVANJE U NORMANDIJI Ovo je kamp u kojem će Modrić, Rakitić i društvo boraviti za vrijeme Eura

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojoj službenoj web-stranici kako je izabran bazni kamp
 Facebook: Barriere du Golf Deauville

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojoj službenoj web-stranici kako je izabran bazni kamp u kojem će hrvatska reprezentacija boraviti za vrijeme Europskog prvenstva u Francuskoj ove godine.

Riječ je o hotelu Barriere du Golf u mjestu Deauville koji je smješten na sjeverozapadu Francuske u Normandiji, od Pariza u kojem 'vatreni' otvaraju Euro 12. lipnja protiv Turske, udaljenom 200-injak kilometara.

Facebook: Barriere du Golf Deauville

Foto: Facebook: Barriere du Golf Deauville

Riječ je o kampu koji je izabrao još bivši izbornik Niko Kovač, a kojeg je potvrdio njegov nasljednik Ante Čačić. Deauville je smješten na obali Atlantskog oceana, te se smatra jednim od najmondenijih ljetovališta u čitavoj Francuskoj.

Osim velike pješčane plaže, Deauville krase i brojne marine, te veliko konjsko trkalište, a usto je od 1975. godine i domaćin međunarodnog filmskog festivala.

Hotel Barriere du Golf na fotografijama izgleda impresivno, a broji 159 soba. Noćenje u hotelu inače košta 250 eura.

Hrvatska će na EURU igrati u skupini D protiv Turske (Pariz, 12. lipnja), Češke (Saint-Etienne, 17. lipnja) i Španjolske (Bordeaux, 21. lipnja).













Avis aux gourmands ! Prochaine Soirée de la mer au Lassay, ce samedi 02 mai, à partir de 19h30, sous forme de buffets...

Posted by Hôtel Barrière L'Hôtel du Golf Deauville on 30. travnja 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:17