AKTIVAN IZA REŠETAKA

JOHNSON U ZATVORU TRENIRA PEDOFILE I PERVERTITE Bizarni zaokret u životu bivšeg reprezentativca

 Alex Livesey / Getty

Svaka nova vijest o aktivnostima Adama Johnsona iza rešetaka jednostavno je bizarnija od one prošle.

Ako je suditi prema engleskim tabloidima, posebice Daily Staru, uprava Moorlanda odobrila je igranje nogometa bivšem engleskom reprezentativcu (zatvor u Doncasteru, naime, unutar zidina krije igralište s pravim dimenzijama), ali uz jedan uvjet. Mora se prihvatiti treniranja zatvorske momčadi, koja se sastoji od osuđenika koji su prekršili slične zakonske članke kao i Johnson. Dakle, bivša velika zvijezda postala je trener - pedofilima i pervertitima!

I tu bizarnosti nije kraj jer je trener Johnson navodno poželio dresove Sunderlanda, kluba koji ga je otpustio, za svoju momčad, iako će se takvo što teško dogoditi jer bi to bilo strašno narušavanje ugleda kluba sa Stadiona svjetlosti. A i zašto bi upravitelj zatvora pristao na takvu ideju?

- Oduševljen je što će ponovo moći igrati nogomet, ali nije baš sretan što će mu momčadi sačinjavati osuđeni pedofili i perverznjaci. Nogomet je njegov život, rečeno mu je da će njegova ekipa moći igrati protiv ekipa iz drugih dijelova zatvora. Vjerojatno će utakmice biti napete jer ostali zatvorenici najviše mrze seksualne prijestupnike. Zasad treniraju triput tjedno, no, Adam se zalaže za svakodnevne treninge jer postoje neki koji godinama nisu odradili trening, imaju 20 kila viška i puše 20 cigareta dnevno - rekao je izvor Daily Stara.

Znači li to da će Moorland biti poprište spektakla “Pedofili” protiv “Ubojica”? Ili će napraviti trokut-turnir da i kradljivci te razbojnici imaju što za raditi?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 02:43