VELIKA INVESTICIJA

KAPITALNI PROJEKT LEGENDE HAJDUKA Ivica Pirić misli ozbiljno: Novi stadion od 80 milijuna eura njegovom Arsenalu CSKA gradit će ukrajinska vojska!

 
Ivica Pirić
 Ivo Ravlic / HANZA MEDIA

Ivica Pirić misli i radi ozbiljno. Predsjednik i pedesetpostotni vlasnik ukrajinskog nogometnog kluba Arsenal potpisao je ovih dana ugovor koji će u mnogome pomoći njegovome klubu iz Kijeva, piše Slobodna Dalmacija. Jer se na ugovoru, uz Pirićev, našao i potpis Stepana Poltoraka, ministra obrane!

E sad, možda vas malo zbunjuje kakve veze imaju jedni s drugima, nogomet i vojska/obrana, ali imaju. I to dobre. Pirićev klub dogovorio je i jučer potpisao suradnju s ministarstvom obrane, te će se ubuduće zvati Arsenal CSKA.

Privatna arhiva /

Privatna arhiva /

Privatna arhiva /
Ivica Pirić i Stepan Poltorak

Vojska gradi novi stadion vrijedan 80 milijuna eura na kojemu će igrati Arsenal. Na pet kola do kraja klubu iz Kijeva prvi je u svom rangu natjecanja, te je gotovo sigurno da će od sljedeće sezone igrati u ukrajinskoj Premijer ligi. Pa će im novi stadion dobro doći.

- Ministarstvo obrane ima svoje baze po cijeloj Ukrajini, mi ćemo to koristiti za našu nogometnu Akademiju - iz Kijeva je Slobodnoj rekao Ivica Pirić, predsjednik i suvlasnik kluba Arsenal CSKA.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:46