IPAK PREOKRET

KRANJČAR SPREMAN ZA AVANTURU Niko čeka američki san i potpisivanje ugovora s bivšim Peleovim, slavnim klubom!

READING, ENGLAND - NOVEMBER 09: Niko Kranjcar of QPR reacts during the Sky Bet Championship match between Reading and Queens Park Rangers at Madejski Stadium on November 09, 2013 in Reading, England, (Photo by Ben Hoskins/Getty Images)
 Ben Hoskins/Getty images / 2013 Getty Images

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar nadomak je potpisa za novi klub.

Kranjčar je u siječnju raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom, nakon što je proveo dvije godine na posudbi u Queens Park Rangersu, a u veljači se pojavio na treningu New York Cosmosa, kluba koji se natječe u drugom razredu sjevernoameričkog nogometa.

Hrvatski 31-godišnji veznjak održavao je formu trenirajući s igračima Cosmosa, ali do poptpisa ugovora nije došlo. Barem zasad. Razlog? Cosmos već broji maksimalnih sedam stranaca, ali sve bi se moglo uskoro promijeniti.

"Niko je sjajan igrač i prekrasna osoba, a situacija u momčadi trenutno nam otežava potpisivanje ugovora s njim. Ipak, nismo to isključili i očekujemo da će se sve riješiti u sljedećih nekoliko dana, ovako ili ovako“, komentirao je direktor Cosmosa Erik Stover.

Rješenje za Kranjčara bilo bi da jedan od stranaca dobije status domaćeg igrača. Stover je otkrio kako je jedan od njih zatražio zelenu kartu i to bi moglo Kranjčaru omogućiti da potpiše za novi klub za koji je nekad nastupao slavni Pele. Ukoliko se to dogodi, bio bi mu to sedmi klub u karijeri nakon zagrebačkog Dinama, Hajduka, Portsmoutha, Tottenhama, kijevskog Dinama i QPR-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:10