DOMAĆI ODUŠEVLJENI

Krstičević nije ljut: 'Pobjeda bi nas opustila, ovako je možda i bolje da smo primili gol...'

Utakmicu je u prijenosu na hajduk.hr gledalo više od 20 tisuća jedinstvenih posjetitelja, a navijači u Zelini su se nakon utakmici potukli s domaćim pristašama
 Drago Sopta/CROPIX

Ima pravo Mišo Krstičević, trener Hajduka. Teško je pogoditi "njegov" sastav dan ranije. Uglavnom, u Svetom Ivanu Zelini od prve minute eto Mije Caktaša. Franko Andrijašević je dobio predah na klupi (uvijek je dobro da glavni igrač predahne, ako ga malo zateže mišić), a Marko Bencun "odgojno" je preselio na tribine.

Pa će drugi put staviti nogu da ubaci loptu u mrežu s dva metra, kao što to nije učinio u Osijeku. Mario Maloča je prije utakmice opet dobio blokadu zbog bolova u prstima na nozi, izgleda da će tu ozljedu sanirati kako spada tek kad završi sezona. Dotle, stisni zube/prste i igraj pod injekcijom...

- Zaslužili smo više, ali mogu biti zadovoljan, posebno igrom u prvom dijelu. Teren je kasnije postao težak, u katastrofalnom stanju (puno blata op. a.). Žao mi je zbog primljenog gola, iz jednog jedinog udarca na naš gol primili smo ga, doduše iz prekida. Iz igre nismo svladani, to je dobro. A imali smo još toliko šansi i gredu, da je pobjeda trebala biti naša. Ima mjesta i ona: da smo pobijedili bilo bi opasno, jer bismo se opustili, ovako neće biti opuštanja, moramo i dalje biti ozbiljni, Zelina je izrazito kontraška ekipa! - kaže Krsto.

Riječ-dvije o Caktašu, stavili ste ga u momčad?

- Naravno! Caktaš je napravio neke gafove i malo smo ga smirili, prihvatio je poruku i odigrao je izvanrednu partiju. Andrijaševića smo malo odmorili, zbog mišića koji ga zateže.

S druge strane čestitke su primali Domagoj Kranjčec (iskusan vratar koji je dio karijere nastupao i u Brazilu), strijelac Josip Fuček, ali prije svih trener Dražen Biškup:

- Ovo je za nas san snova, odigrati 1:1, pa sad idemo u Poljud i nitko nam nema pravo oduzeti nadu... Hajduk nas je stisnuo, bili smo impresionirani, ambijent, veliki protivnik. Izvukli smo bod, možda i sretno, ne smeta. Ovo su trenuci našeg velikog zadovoljstva – sjao je Dražen Biškup.

Na čelu Hajdukove delegacije Marin Brbić, predsjednik uprave, bio je tu i šef marketinga Aljoša Bašić. I povijesni prijenos uz pomoć 'streaming.hr', na Hajdukovu portalu izravna slika, prijenos za mali ekran.

- Jeste li to zapisali, to je velika, povijesna stvar - zanimao se Brbić.

- Jesmo, predsjedniče, još nekidan – odgovorili smo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:56