KRADU GA GDJE STIGNU

Legendarni sudac podržao Bilića: 'West Ham nema sreće sa suđenjem'

 Jordan Mansfield / Getty

Slaven Bilić je nakon posljednje prvenstvene utakmice protiv Crystal Palacea (2:2) bio iznimno nezadovoljan suđenjem suca Marka Clattenburga. Remi je West Ham bitno udaljio od borbe za ulazak u Ligu prvaka s obzirom kako sada ima čak četiri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Manchester Cityjem.

Također valja napomenuti kako je momčad Slaven Bilića u drugom dijelu ostala s igračem manje kada je Clattenburg odlučio Kouyateu pokazati crveni karton.

- To nije bio crveni karton. Ovo je četvrta utakmica zaredom da dolazi do ovakvih pogrešaka. Jako je frustrirajuće čitavo vrijeme govoriti o sudačkim pogreškama - kazao je nakon utakmice Slaven Bilić, a njega je podražao i bivši veliki sudac, Graham Poll.

- Clattenburg je uglavnom dobar sudac, on razumije nogomet i namjere nogometaša. Ali, iznenadilo me kada je u 67. minuti pokazao izravni crveni karton. Trebao je to biti žuti karton. West Ham nema sreće sa sudačkim odlukama.

Inače, Graham Poll javnosti je također poznat i po tome što je na SP-u 2006. godine u utakmici Australije i Vatrenih pokazao Joeu Šimuniću čak tri žuta kartona prije nego li ga je isključio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:49