NASILJE NA UTAKMICI

'LJUBAVI, IDEM SE MLATITI S NJIH 600... MALO BRINEM, MOŽDA DOBIJEM BATINA' Procurio sadržaj pisma najmlađeg huligana sa stadiona Partizana

 
 REUTERS

Nakon nasilja na stadionu Partizana u Beogradu koje se dogodilo prošle srijede na 156. derbiju, "Blic" donosi 'pismo huligana' koje je navodno pronađeno kod najmlađeg 'splitskog Grobara', osamnaestogodišnjeg Ivana Ronalda Miškovića. Pišu da je pronađeno pismo upućeno njegovoj djevojci, te pisano iz sobe jednog luksuznog hotela.

Podsjetimo, u srijedu navečer na nogometnoj utakmici Partizana i Crvene Zvezde, takozvanom "vječnom derbiju", izbila je velika tučnjava između dvije frakcije Grobara, dakle navijača Partizana. Ozlijeđeno je više osoba, nakon čega je u pratji jakih policijskih snaga jedna skupina, polugola i prebijena, izvedena sa stadiona. U tučnjavi je sudjelovalo šest hrvatskih državljana iz Splita. Svi su uhićeni, određen im je pritvor, te svoj 'provod' u srpskoj prijestolnici nastavljaju u zatvoru.

Policija i tužiteljstvo koji su analizirali pismo smatraju da se može zaključiti da je Ivan pismo napisao i iz straha za vlastiti život, jer je očito dobro znao gdje ide.

- Ljube, imam opasan, jako opasan dan zato ti i pišem jer tko zna što će biti. Dobit ću možda malo batina ali ću ih dati više, puno više - prenosi Blic dio pisma.

Mladi Splićanin navodno je napisao da se organiziralo njih 150 i da su izračunali da će se tući s njih 600.

- Malo brinem, ali ne odustajem - stajalo je.

Pismo je ostalo na stolčiću pored kreveta i nije poslano, prenosi B92.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:19