LEVY TRAŽI PREVIŠE

Luka Modrić ne želi sa Spursima u Ameriku

Novi trener Tottenhama, Andre Villas-Boas, danas će u Londonu obaviti prvu prozivku Spursa. Na prozivci bi se trebao pojaviti i Luka Modrić. O prvom ovosezonskom okupljanju Spusra više pišu španjolski mediji negoli engleski. Razlog je naravno Luka Modrić.

Madridski AS tvrdi kao hrvatski veznjak želi svoj status na White Hart Lineu riješiti od subote kada Tottenham putuje na turneju u SAD, na koju Luka navodno ne želi ići . Modrić će po tvrdnjama AS-a već danas obaviti razgovor s predsjednikom Danielom Levyem.

Marca, inače najupućenija u zbivanja u Realu, tvrdi da se madridski klub polako počeo hladiti od transfera Modrića, a glavni razlog je Daniel Levy. Čelni čovjek kluba iz sjevernog Londona očito je pretvrd pregovarač za Španjolce. Marca piše da Levy ne želi spustiti cijenu ispod 45 milijuna eura, a Real nudi 30 milijuna eura i Portugalca Carvalha.

No, Levy ne odustaje. Marca tvrdi da Levy ima cjenika za Modrića. Navodno je cijena za Chelsea i Manchester United 55 milijuna eura dok je za sve ostale 45 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:36