HAKERI GA VEĆ PRODALI

Modrić se raspituje o Madridu, a Španjolci ga ganjaju po plažama oko Zadra

Marca pritom podsjeća da Modrić i u svlačionici sadašnjeg kluba Tottenhama ima dvojicu bivših članova Reala
 Drago Sopta/CROPIX

Luka Modrić i dalje je glavna tema španjolskih sportskih listova sa sjedištem u Madridu. Njegova fotografija dominira naslovnicom subotnjeg broja Marce koja donosi priču kako se hrvatski nogometaš već raspituje o životu u Madridu...

Novi je to dokaz uglednom dnevniku da je 26-godišnji veznjak doista na pragu dolaska u Real o čemu se nagađa već nekoliko tjedana. Marca piše da Modrić čeka finalizaciju transfera u rodnom Zadru iz kojeg se navodno kod prijatelja te bivših i sadašnjih suigrača raspituje kako je živjeti u španjolskoj prijestolnici. Dnevnik pritom podsjeća da Modrić i u svlačionici sadašnjeg kluba Tottenhama ima dvojicu bivših članova Reala - Rafaela van der Vaarta i Emmanuela Adebayora.

Dobre mu je preporuke dao i bivši reprezentativni suigrač i napadač Sporting Gijona Mate Bilić, a tu je dakako i novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, također nekadašnji "realovac".

Službenu ponudu za Modrića Real Tottenhamu, međutim, još uvijek nije uputio. Marca tvrdi da su na Santiago Bernabeuu i dalje čvrsti u ideji da neće platiti više od 35 milijuna eura, premda "spursi" traže deset milijuna više.

Dodajmo i da Marca piše kako trener Reala Jose Mourinho u novoj sezoni želi imati u momčadi najviše 22 igrača. Nakon odlaska Altintopa u Galatasaray i povratka Gaga s posudbe, te priključenja Jesusa i Morate iz omladinskog pogona, portugalski stručnjak trenutno na raspolaganju ima 25 igrača, a s Modrićem bi ih bilo 26.

Četvorica su, dakle, višak, a to bi prema Marci trebali biti Gago, Carvalho, Sahin i Kaka. Odlazak prve dvojice je praktički siguran, ali s drugom će dvojicom biti znatno teže. Tu je i Lass Diarra kojeg Mourinho trenutno vidi kao alternativu Arbeloi na desnom boku ukoliko u međuvremenu ne dođe novi igrač za tu poziciju.

Hakeri ga već preselili u Real

Službena stranica Tottenhama jutros je obavila vijest koju svi čekaju - Luka Modrić je igrač Real Madrida. Vjerojatno se puno ljudi ponadalo da je sapunici konačno došao kraj, ali ništa od toga. Nastavci serijala o prijelazu Modrića u Madrid mogu se očekivati i u idućim danima. Naime, neki nadobudni haker 'prekopirao' je jutros cijelu naslovnu web stranicu Spursa i objavio službeno priopćenje kako je Modrić prodan za 35 milijuna eura plus Nuri Sahin.

Arbeola i Pepe: Modrić je sjajan igrač!

Španjolski su mediji uvjereni da je transfer Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid pred realizacijom, a čini se da su i sami nogometaši "kraljevskog kluba" svjesni da će uskoro u svlačionici imati novog suigrača...

Alvaro Arbeloa i Pepe su u petak igrali humanitarnu utakmicu u Indoneziji, a u razgovoru s medijima su dio vremena posvetili i hrvatskom nogometašu. Arbeloa nešto više, a Pepe manje.

- Modrić je sjajan igrač, sretan sam što bi mogao potpisati za Real. Imamo puno dobrih veznjaka, tako da će se morati boriti s njima za mjesto u momčadi - prokomentirao je španjolski branič, a njegov portugalski kolega se samo kratko nadovezao:

- Znam da je Modrić dobar igrač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:51