MOURINHO, POŽURI!

Modriću dosadilo čekanje dogovora Reala i Spursa: 'Rok je 17. srpanj ili ništa od Real Madrida'

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 06.07.2012. u 09:18

Drago Sopta/CROPIX

Izvještaji iz Španjolske sugeriraju kako Real Madrid mora nekoga prodati da bi prikupio 35 milijuna funti potrebnih za kupovinu Modrića

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić je nezadovoljan činjenicom da Real Madrid nije postigao nikakav dogovor s Tottenhamom po pitanju njegovog transfera u ''kraljevski klub'', piše engleski tabloid The Sun...

U Modrićevom taboru odredili su rok do 17. srpnja za Real Madrid da dogovori transfer iz Tottenhama u redove aktualnog španjolskog prvaka. Ukoliko se do tada ništa ne dogodi, Modrić će početi istraživati druge mogućnosti, navodi The Sun.

Izvještaji iz Španjolske sugeriraju kako Real Madrid mora nekoga prodati da bi prikupio 35 milijuna funti potrebnih za kupovinu Modrića, koji ne želi podnijeti pisani zahtjev za transferom dok Real Madrid ne pokaže odlučnu namjeru da ga dovede u svoje redove.

Nedavni dolazak Andrea Villas-Boasa na mjesto menadžera Tottenhama je još više potaknuo odlučnost ''spursa'' da u svojim redovima zadrže Modrića, koji je pod ugovorom do 2016. godine, donosi u zaključku engleski tabloid.

Izdvajamo