KOLUMBIJAC U IZLOGU

MONACO OBJAVIO ENGLEZIMA 'Falcao može ići već ove zime... Cijena je 80 milijuna funti!'

Otočki su mediji izdvojili da je trener Chelseaja Jose Mourinho naglasio da je njegov klub spreman isplatiti 60 milijuna engleskih funti odštete
 AFP

Premda je uoči ove sezone u Monaco, kao strašno pojačanje, došao 27-godišnji kolumbijski nogometaš Radamel Falcao, već se neko vrijeme priča o njegovom odlasku. Strijelac devet pogodaka ove sezone u francuskom Le Championnatu (na diobi je trećeg mjesta ljestvice strijelaca) konstantno se u posljednje vrijeme povezuje s odlaskom u londonski Chelsea koji, realno, uistinu ima velikih problema s napadačima.

Otočki su mediji izdvojili da je trener Chelseaja Jose Mourinho naglasio da je njegov klub spreman isplatiti 60 milijuna engleskih funti odštete.

No, bit će premalo Chelseaju takva svota novca, jer su u trenutačno trećeplasiranoj momčadi francuskog Le Championnata naglasili da neće pustiti Kolumbijca ispod 80 milijuna funti. U klubu iz Kneževine su spremni na njegovu prodaju, odmah ovog ljeta, ali su naglasili da neće popuštati, niti spuštati novčanu granicu koju su predvidjeli za jednog od najboljih svjetskih napadača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:50