TRENUTAK ODLUKE

NA POMOLU VELIKI ZAOKRET U 'SLUČAJU VRSALJKO' Još jedan Vatreni na putu prema Madridu?

 Damir Krajač / Cropix

Hrvatski nogometni reprezentativac iz redova Sassuola Šime Vrsaljko (24) nalazi se na popisu želja Atletico Madrida, prenose španjolski mediji, među kojima su i ugledna Marca i As.

Iako su talijanski mediji ranije pisali kako je Vrsaljko na pragu transfera u Napoli, Španjolci navode kako je Atletico u jakoj poziciji da realizira transfer.

"Vrsaljko je izabran da pojača obranu Atletica", piše Marca.

U Atleticu bi se Vrsaljko borio za poziciju s 31-godišnjim Juanfranom, tragičarom ovogodišnjeg finala Lige prvaka (promašio jedanaesterac).

Marca navodi kako su Vrsaljku 24 godine, kako je bivši igrač Lokomotive i Dinama i kako je ugovorno sa Sassuolom vezan do 2019. godine. Isto tako se navodi da bi sljedećih nekoliko dana trebalo biti 'odlučujuće za transfer'.

Transfermarkt.de navodi kako Vrsaljkova tržišna vrijednost iznosi 9 milijuna eura, ali Španjolci navode kako se transfer neće realizirati za odštetu manju od 15 milijuna.

U slučaju transfera, Vrsaljko bi krenuo stopama Marija Mandžukića koji je boje Atletica branio između 2014. i 2015. godine. Isto tako bi se povećala hrvatska kolonija u Madridu. Realovci Luka Modrić i Mateo Kovačić tako bi u redovima gradskog rivala imali reprezentativnog suigrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:38