SAPUNICA SE NASTAVLJA

Navukao gnjev Spursa: 'Modrić očito nije ništa naučio, budala je što je ušao u rat s Levyjem'

Neimenovani je izvor iz engleskog Premierligaša Tottenhama za Goal.com potvrdio da je klub spreman zadržati hrvatskog reprezentativca Luku Modrića u klubu, pa makar i cijelu sezonu proveo u rezervnoj momčadi...

Nakon što se nije ukrcao na avion za Sjedinenje Američke Države gdje će se Tottenham pripremati za novu sezonu, te je odbio trenirati u trening-centru "spursa", Luka Modrić navukao je na sebe veliki gnjev svih u klubu, prije svega vlasnika kluba, Daniela Levyja, koji je navodno spreman zagorčati život našem najboljeg igraču.

Naime, Levy je, prema riječima neimenovanog izvora iz londonske momčadi, spreman zadržati Modrića u momčadi i protiv njegove volje, ukoliko nijedan od klubova ne ponudi traženih 40 milijuna funti.

- Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem. Klub sluša ponude drugih klubova, ali njegova se cijena neće više spuštati - rekao je neimenovani izvor za Goal.com.

Zasada prema nekim izvorima pet milijuna funti dijeli Tottenham i Real Madrid od dogovora, a prema pisanju britanskih medija, transfer se neće tako brzo realizirati. Naime, nijednom se od spomenuta dva kluba ne žuri, te svaki od njih igra svoju igru. U svemu tome Modrić je najveća žrtva koja, kao i prošloga ljeta, neće bistre glave proći klupske pripreme, bilo Tottenhamove ili Realove, te će novu sezonu dočekati "hrđav".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:17