SLAVEN BILIĆ

Nezadovoljan sam rezultatom, nismo imali ni sreće

Trener moskovskog Lokomotiva Slaven Bilić komentirao je ogled 4. kola u kojem je njegova momčad kao domaćin odigrala 2-2 protiv Alanije u 4. kolu ruske Premierlige.

Sva četiri gola pala su u prvom poluvremenu. Lokomotiv je dva puta vodio, ali nije znao zadržati prednost. Vedran Ćorluka odigrao je svih 90 minuta, baš kao i još jedan Hrvat u Bilićevoj momčadi, vratar Dario Krešić, u svom prvom nastupu za Lokomotiv, kojem je nedavno pristupio iz PAOK-a.

Bivšu izbornik hrvatske reprezentacije prokomentirao je promjenu na golu, budući da je do Krešićevog dolaska branio mladi, 17-godišnji Miroslav Lobancev.

- Oba naša vratara su bili dobri. Lobancev je odlično odradio posao u prve tri utakmice. Dario je također bio dobar protiv Alanije, nije njegova krivica što nismo pobijedili. Razgovarao sam s Lobancevim, neće ga psihološki uzdrmati što nije bio na golu u ovoj utakmici. Sada će se boriti za mjesto među vratnicama s Krešićem, što za tako mladog golmana može biti samo dobro – rekao je Bilić.

Nakon uvodne dvije pobjede na startu prvenstva, Lokomotiv je u sljedeća dva nastupa osvojio samo jedan bod.

- Naravno da sam nezadovoljan rezultatom protiv Alanije. Igrali smo kod kuće i željeli smo uzeti sva tri boda. Zabili smo dva gola i kreirali smo još puno šansi pored toga. Na kraju smo imali i jedanaesterac, ali nas sreća nije pomazila. Moram priznati da nam je Alanija napravila neke probleme u igri. Moramo nastaviti naporno raditi i dobro se pripremiti za sljedeću utakmicu – izjavio je Slaven Bilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:19