NOVA MODRA ZVIJEZDA

NOVI DRAGULJ POTPISAO ZA DINAMO NA TRI GODINE 'Nikola Moro je budućnost Modrih'

Svečano je bilo u Plavom salonu gdje je trogodišnji ugovor s Dinamom potpisao talentirani mladić Nikola Moro.

- Teško mi je naći riječi kojima bih opisao koliko sam sretan. Ovo mi je veliko priznanje za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da svaki trening zapnem još jače i nastavim se razvijati. Cijela obitelj je sretna jer ovo je zaista veliki trenutak – ispričao je "u dahu" oduševljeni mladić nakon potpisa ugovora.

Danas 16-godišnji mladić je stigao u Dinamo iz Solina s 11 godina pa je tako prošao nekoliko mlađih kategorija u našoj školi. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a za svoje igre je primio veliku nagradu kada je proglašen za najboljeg igrača pionirskog prvenstva HNS-a prošle sezone. Nikola je bio i dio sjajne kadetske momčadi koja je u kolovozu prošle godine osvojila Nike Premier Cup u Manchesteru te se tako okrunila titulom neslužbenih svjetskih prvaka. Naravno, Nikola redovito nastupa i za mlade reprezentacije Hrvatske.

- Nikola je ofenzivni vezni igrač koji je dugo godina u našoj nogometnoj školi, redovito je bio među najboljima i ovo je logičan slijed koji je, naravno, on svojim radom i ponašanjem zaslužio. Mi smo ga prepoznali kao budućnost našeg kluba i želimo mu puno sreće. Naravno, prije svega u Dinamu – objasnio je sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:07