NIJE MU JASNO

Odluka koja je razbjesnila Slavena Bilića: 'Pa to je bolesno...prava ludost, potpuno je krivo!'

 Reuters / John Sibley Livepic

Odluka o smjeni menadžera Watforda Quiquea Sancheza Floresa potpuno je razbjesnila njegovog kolegu na klupi West Hama - Slavena Bilića.

Flores je u povratničnoj sezoni Watforda među elitom ostvario vrlo dobre rezultate. Kolo prije kraja sezone Watford se nalazi na 13. mjestu premierligaške ljestvice, davno je osigurao opstanak, a momčad je igrala i polufinale FA Cupa i na putu do tamo izbacili su i Arsenal.

Sve to ipak nije bilo dovoljno za vlasnika Gina Pozza koji je donio odluku o smjeni španjolskog trenera.

"To je ludost. Žao mi je zbog Quiquea. To je potpuno krivo, imali su fantastičnu sezonu", rekao je Bilić.

"Da im je netko ponudio takve rezultate prije sezone...tada su svi predviđali da će ispasti. Oni pak nikad nisu bili u opasnosti od ispadanja, a sve do siječnja ili veljače bili su u Topu 8 ili Topu 10. A da bi to ostvarili morali su igrati dobar nogomet. Igrali su i polufinale FA Cupa i na putu do tamo pobijedili su Arsenal.

"Imali su sjajnu sezonu, sezonu na koju bi morali biti ponosni. Kažu da je važnije kako završiš, nego kako počneš sezonu, ali za mene je to glupost. Ljudi kažu da je to normalno u Europi, da je normalno u Engleskoj, ali to je posve krivo, to je bolesno", zaključio je ljutiti Bilić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:31