ODLUKA ZA NEKOLIKO DANA

OPET SMJENA NA POLJUDU? Novi šef Hajduka kontaktirao Nenada Bjelicu za Burićevog nasljednika!

 Ante Čizmić / CROPIX

Predsjednik Hajduka Ivan Kos gostovao je u utorak navečer u emisiji RTL danas gdje je naglasio kako još uvijek "teče proces razgovora glede statusa trenera Burića". Nakon TV emisije posvetio je i nama nekoliko minuta, a najvažnije pitanje svakako se vezalo uz Burića, jer Kos ipak još nije potvrdio Burića kao trenera za sljedeću sezonu. U ponedjeljak su razgovarali, ali....

- Ako vam kažem da su u pitanju tri dana, hvatat ćete me za riječ, ali moguće je da odluku o tome je li Burić trener Hajduka za sljedeću sezonu donesemo i kroz sedam dana. Zato ne preciziram rok, ali naši razgovori traju i moramo vidjeti podudaraju li se naše vizije novog Hajduka - kazao je Kos ostavivši tako otvorenim pitanjem trenera Bijelih za sljedeću sezonu.

Ipak, Kos je naglasio kako još nije razgovarao sa nijednim kandidatom za potencijalnog nasljednika Burića kao što se već provlačilo po medijima.

- Za mene je Burić aktualni trener Hajduka i nemam drugih kandidata - kazao je predsjednik Kos, negirajući da je razgovarao s potencijalnim nasljednicima trenera Burića, ali u utorak navečer ipak je potvrđeno da je stupio u kontakt s Nenadom Bjelicom, bivšim trenerom talijanske Spezije i autrijskog Wolfsbergera, koji je trenutačno bez posla i nalazi se u Austriji.

Ako se dogovori o ostanku sadašnjeg trenera Damira Burića, očito novi predsjednik Hajduka Kos ima spremno i drugo rješenje u liku Nenada Bjelice!

Ali, pozicija trenera nije jedina funkcija koju sljedećih dana treba riješiti novi predsjednik.

- Prvo ćemo riješiti imenovanje sportskog direktora. Kada ? Vrlo brzo, ali neću obećati kada. Nakon imenovanja sportskog direktora stiže potvrda trenera za sljedeću sezonu.

Hoće li Burićev stav oko pitanja sportskog direktora utjecati na Vaš izbor ?

- Moguće je, jer sa Burićem stalno razgovaram. Nakon imenovanja sportskog direktora i trenera, na red dolazi i šef omladinke škole kojeg ćemo odrediti u suradnji sa trenerom i sportskim direktorom. Igrači ? Neće biti puno pšrodaje, ali ni kupovine, jer tako nama nalaže financijska situacija - zaključio je Burić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:33