PRIJELAZNI ROK U GRADSKOM VRTU

POJAČANJA U OSIJEKU Srbin, dva igrača iz BiH, Bugarin, Urugvajac bugarskog podrijetla i Urugvajac

Posljednji koji je stigao je Rosso. Dojučerašnji član Domžala, vodeće momčadi prve lige Slovenije
 Vlado Kos / CROPIX

Šalili su se ljudi u Slavoniji s brojnim naseljenicima iz Dalmacije i Hercegovine u njihove krajeve. Nerijetko su ih “bockali” dosjetkama, “prišili” im dolazak u Slavoniju “vlakom bez voznog reda”, sve dok se jedan od njih nije dosjetio i ne trepnuvši im uzvratio:

- Nismo mi došli “vlakom bez voznog reda”, već “poslovnim”. Svi smo mi došli u Slavoniju zbog posla, zbog zemlje, da na njoj radimo i od nje i tog rada živimo.

Ali šalu na stranu. Zbog posla, nogometnoga, u Osijek, u Gradski vrt i redove njegovog prvoligaša i dalje dolaze. Nakon što su već došli Srbin Dragomir Vukobratović, ranije i iz BiH Jasmin Mešanović i Nermin Jamak, učinili su to i Bugarin Daniel Peev, pa onda Urugvajac Federico Plateo Goozaneo, a u ponedjeljak i Sasha Alexander Aneff Medrano Rosso. Začudo, Urugvajac bugarskog podrijetla i putovnice rođen 1991. godine. Do sada je bio član Domžala, vodeće momčadi prve lige Slovenije. Radi se o središnjem napadaču za koga su preporuke brojne. Navodno, valjda će to i potvrditi u Gradskom vrtu, više nego dobre. U Osijeku će igrati do ljeta, a o tom potom, velika je mogućnost, ako se pokaže i dokaže, da ostane i duže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:45