NOVO LICE NA POLJUDU

POJAČANJE IZ TREĆE LIGE Josip Juranović iz Dubrave potpisuje za Hajduk: 'To je prilika života'

    AUTOR:
    • Toni Roić

  • OBJAVLJENO:
  • 12.12.2014. u 13:30

Srdjan Vrancic / CROPIX

Za vrijeme boravka u Zagrebu na seminaru Akademije HNS-a posao je dogovorio Goran Vučević

Najbolji igrač 3. HNL zapad i prvotimac zagrebačke Dubrave Tim Kabel Josip Juranović, sljedećeg tjedna bi trebao postati igrač Hajduka. Za vrijeme boravka u Zagrebu na seminaru Akademije HNS-a, posao je dogovorio sportski direktor Hajduka Goran Vučević, koji se sastao s predsjednikom trećeligaša Rokom Ivanovićem.

- Transfer bismo trebali finiširati sljedećeg četvrtka u Splitu, a preostali su mali detalji za dogovor i ne očekujem bilo kakav preokret. Ponosan sam što je naš klub proizveo igrača kojeg želi dovesti Hajduk - potvrdio je predsjednik Dubrave Roko Ivanović, koji uoči sezone nije prihvatio nekoliko ponuda višerangiranih klubova za svog ofenzivnog veznjaka, koji je u 11 utakmica u ovoj polusezoni postigao sedam pogodaka i imao osam asistencija.

- Za interes Hajduka saznao sam prije nekoliko dana, a za mene je to prilika života - kazao je 19-godišnji Josip Juranović, koji je ove godine u izboru Nikea bio proglašen najboljim amaterskim igračem Hrvatske, te je sudjelovao na finalnom izboru “Nike Chance” u Londonu.

Izdvajamo