Prije utakmice Hrvatska - Srbija napadnut djelatnik Srbije

VARAŽDIN - Prije utakmice U-21 nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije na Stadionu Varteksa, u samom centru Varaždina oko 16 sati i 30 minuta došlo je do manjeg incidenta.



Troje hrvatskih navijača napalo je u Gajevoj ulici predstavnika Nogometnog saveza Srbije koji pritom nije ozlijeđen. Teži incident brzom su reakcijom spriječili djelatnici Interventne policije koji su se nalazili samo desetak metara dalje na Trgu Kralja Tomislava.



Policajci su spriječili napadače da ozljede starijeg gospodina koji je nosio jaknu Nogometnog saveza Srbije. Napadači su uhićeni i prevezeni u prostorije PU Varaždinske.



200-injak navijača U-21 reprezentacije Hrvatske okupilo se oko 15 sati na glavnom varaždinskom trgu odakle su zajedno krenuli prema Stadionu Varteksa. Osim varaždinaca na glavom varaždinskom trgu okupili su se i navijači iz okolnih gradova i mjesta, Međimurja, Zagreba, Osijeka, Koprivnice i drugih krajeva Hrvatske.



Na samom trgu nije zabilježen ni jedan incident. Netom prije incidenta mirno su u povorci krenuli prema Stadionu Varteksa.





Luka Špac/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:46