TRAŽI SE ZADNJI VEZNI

Pripreme za najgori scenarij: 'Ne prođe' li Ademi u Nyonu, Modri odlaze po Bradarića

Filip Bradarić
 Vedran Karuza / Novi list / CROPIX

U maksimirskim aktualnostima i kratkoročnim planovima nigdje se međutim ne spominje – Arijan Ademi. Dinamov dokapetan bio je stožernim igračem na početku sezone, poglavito u senzacionalnoj pobjedi nad engleskim Arsenalom.

Ali, po završetku spomenute utakmice, u njegovom urinu pronađena je zabranjena supstanca. Odlukom Disciplinske komisije UEFA-e igrač Dinama i makedonski reprezentativac drakonski je kažnjen – četverogodišnjom zabranom profesionalnog bavljenja nogometom!

Sredinom svibnja, u Nyonu bi ponovno trebao biti razmatran ‘’slučaj Ademi’’. Naime, u međuvremenu je igrač Dinama dobio nalaze neovisnog laboratorija, koji mu idu u prilog.

Ispitivanjem je utvrđeno kako je megamin, dodatak prehrani, kojega je Ademi konzumirao, ‘’zagađen’’ zabranjenim stanozolom još – u proizvodnji spomenutog preparata.

Ademijev odvjetnički tim, kao i maksimirski klub, vide u navedenoj spoznaji – priliku za Ademija!? Za očekivati je da će Disciplinska komisija UEFA-e uvažiti žalbu Dinamovog igrača i smanjiti trajanje kazne..

Iščekujući epilog ‘’slučaja Ademi’’, u Maksimiru imaju kuvertiran popis igrača, koje bi trener i sportski direktor Zoran Mamić želio angažirati za narednu sezonu. Pri vrhu te liste riječki je veznjak defenzivnih sklonosti, inače bivši Hajdukov igrač – Filip Bradarić.

Koliko je realno očekivati transfer s Rujevice u Maksimir? Hoće li Rijeka standardnog igrača prepustiti najvećem rivalu? Proteklih sezona igrači su putovali isključivo u suprotnom pravcu...

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:37