SRETAN U KLUBU

RAKITIĆ ODBACUJE GLASINE 'Englezi me ne zanimaju, tek sam stigao u Barcelonu'

Neki engleski mediji tvrdili su da su za njegove usluge zainteresirani Arsenal i City

Ivan Rakitić zaista ima razloga za zadovoljstvo u posljednjem razdoblju. Njegova Barcelona ušla je u seriju pobjeda, ubilježila ih je 11 zaredom u španjolskom prvenstvu i Kupu te se, nakon 23. kola Primere, približila lideru madridskom Realu na samo bod zaostatka. Kraljevski klub izgleda pomalo uzdrmano nakon nedavnog debakla u gradskom derbiju na Vicente Calderonu, dok je na Camp Nou raspoloženje sjajno. Borba za naslov prvaka bit će, dakle, žestoka.

Rakitić je osigurao standardnu poziciju u veznoj trojci Katalonaca, ove je sezone skupio 30 nastupa za Barcelonu u svim natjecanjima, uz četiri pogotka i šest asistencija. Neki engleski mediji posljednjih dana su tvrdili da su za njegove usluge zainteresirani klubovi poput Arsenala, Manchester Cityja...

- Ma, nema ništa od toga! Pa tek sam stigao ovdje. Kataloniju i Barcelonu, u ovom trenutku, ne bih mijenjao nipošto! Ovdje se osjećam izvrsno, uklopio sam se u momčad, priviknuo na grad. Nastojat ću da moj boravak ovdje potraje što duže, a to će najviše osvisiti o mojim igrama, jer svakako je učinak najvažniji za što duži boravak nekog igrača u jednom klubu. To što me neki “sele” iz Barcelone su samo špekulacije.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju SN-a

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:37