PRENOSI MARCA

Real Madrid otpisao Javija Martineza i Davida Silvu, prioritet je - Luka Modrić!

    AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2012. u 11:35

Drago Sopta/CROPIX

Real je spreman za Modrića platiti do 35 milijuna eura, iako se spominje da Tottenham za igrača zahtijeva pet milijuna više

"U Real Madridu sve je jasno. Cilj je Luka Modrić", stoji na web-stranici uglednog španjolskog sportskog dnevnika Marce...

Kako je otkriveno u programu emisije "Futboleros" na Marca TV-u, Real je isključio mogućnost dovođenja Javija Martineza jer ne želi "zaratiti" s Athletic Bilbaom, budući baskijski klub ne želi pregovarati o transferu, dok se navodi da ime Davida Silve nikad nije niti bilo službeno spomenuto u uredima "kraljevskog kluba" kao ovoljetno pojačanje budući je ovaj sretan u Manchester Cityju i ne želi napustiti Englesku.

"Posve suprotno je s Modrićem. Čvrsta odluka da napusti Tottenham daje operaciji drugačiji oblik. Postoji i Hrvatova želja da potpiše za Real Madrid. Bio bi to ključni korak u njegovoj karijeri, uskoro će napuniti 27 godina (9. rujna) i u punoj je nogometnoj zrelosti", piše Marca.

Navodi se i kako Realov trener Jose Mourinho ne želi da Modrić u njegovoj momčadi igra na poziciji playmakera, već vjeruje da bi omaleni Hrvat bolje pristajao u defenzivni dio vezne linije u paru s Xabijem Alonsom.

Real je spreman za Modrića platiti do 35 milijuna eura, iako se spominje da Tottenham za igrača zahtijeva pet milijuna više.

Izdvajamo