ODLUČNIJI NO IKAD

RONALDO RADI DANONOĆNO KAKO BI ZAIGRAO PROTIV CITYJA Realova zvijezda u očajničkoj utrci s vremenom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.04.2016. u 12:38

Reuters / Juan Medina

Ako je suditi prema napisima Marce, Cristiano Ronaldo će zaigrati za Real Madrid u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Manchester Cityja na Santiago Bernabeuu.

Madridski dnevnik piše da Ronaldo grabi gigantskim koracima prema naprijed i da 'radi danonoćno' kako bi zaigrao u Realovoj utakmici godine.

Prošla su tri dana otkako je Ronaldo prisilno propustio utakmicu protiv Manchester Cityja na Etihadu zbog ozljede zadnje lože, a otad se stavio u ruke fizioterapeuta Joaquina Juana. Slavni Portugalac uvjeren je kako će se uspjeti oporaviti na vrijeme, a Marca navodi kako bi se momčadskim treninzima trebao vratiti u ponedjeljak, dva dana uoči uzvratne utakmice.

Ronaldo će definitivno propustiti teško Realovo ligaško gostovanje za vikend kod Real Sociedada, kao i Karim Benzema, ali ako nastavi ovim tempom oporavka, protiv 'građana' bi ga mogli vidjeti u akciji.

Ronaldo je ove sezone zabio 31 gol u španjolskom prvenstvu i 16 u Ligi prvaka, a koliko je nedostajao Realu bilo je vidljivo u prvoj utakmici na Etihadu koja je završila 0:0.

Izdvajamo